Waarom

Noem ons eigenwijs, maar wij geloven dat u volledig onafhankelijk van elke software leverancier uw zaken kunt doen. Dus geen contracten en voorwaarden voor gebruik van systemen om uw zaken te regelen.

De meeste softwarepakketten en voorzieningen voor ondersteuning zijn ingericht voor grotere bedrijven. Daar moet u vaak (dik) voor betalen. Hetzij aan supportabonnement, hetzij in licentievorm, met alle do's en do not's.

Ons systeem is volledig opgebouwd uit open source onderdelen. Als besturingsysteem gebruiken wij Linux, voor Office suite, Libre Office en als CRM/ERP oplossing, Dolibarr. Dit betekent niet dat u Linux moet gebruiken voor Dolibarr. Het werkt ook op Windows/Apple systemen. U kunt het zelfs bekijken op uw smartphone.

Indien u vragen heeft of er doen zich problemen voor, dan kunt u zich altijd tot ons wenden. Zijn er werkzaamheden nodig, dan zullen wij u de gewerkte uren in rekening brengen. Wij hanteren een redelijk uurtarief. Bij werkzaamheden zal altijd minimaal het eerste uur volledig in rekening worden gebracht.